Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


♥Miley Cyrus♥

 Miley Ray Cyrus (születési név: Destiny Hope Cyrus; NashvilleTennesseeUSA1992.november 23.) amerikai énekes- és színésznő, dalszerző. A Disney csatornán a Hannah Montana című filmsorozattal lett ismert. 2006októberében kiadták a sorozat betétdalait CD-n. Miley szólókarrierje a Meet Miley Cyrus album kiadásával kezdődött 2007június 23-án, ezen megtalálható volt a See You Again című száma, mely Amerikában a TOP 10-ben volt a listákon. Második albuma 2008július 22-én jelent meg Breakout címmel. Ez az első olyan lemeze, mely teljesen elkülönül Hannah Montanától. Mindkét album 1. helyen debütált a Billboard 200-ban. 2009. augusztus 28-án megjelent a The Time of Our Livescímű EP, amiről a Party in the U.S.A. című szám vezette a Billboard top 40 lejátszási listát és a Billboard Hot 100-on 2.lett. 25 millió lemezt adott el világszerte önmagaként.

2008-ban megjelent a Hannah Montana – Miley Cyrus: Mindenből a legjobbat koncert film, melyet 3D-ben vetítettek a mozikban. Szintén ebben az évben főszerepet kapott a Volt(Bolt)című filmben, és az I Thought I Lost You betétdalért egy Golden Globe jelölést kapott. Ezután 2009-ben megjelent a Hannah Montana: A film, melynek magyar premierje április23-án volt.2010.Szeptemberében Miley befejezte új a Hannah Montanatól teljesen különálló filmét ami a LOL(Lough out Loud)címet kapta.Eddig annyit tudunk,hogy a filmben Miley Demi Mooreal és Ashley Greenevel dolgozott együtt. Miley Cyrus felkerült a Time magazin 100 legbefolyásosabb ember a világon listájára. 2008-ban 25 millió dolláros bevételével aForbes magazin „100 híresség” listájának 35. helyére került. 2009-ben megjelent Gitte Grandpaul: Hannah & Miley A sikersztori c. könyv ami Miley egész életét mutatja be. Családjáról, szerelmeiről, barátairól és még sok mindenről szól. Mindent meglehet tudni benne Miley-Hannah-ről. A könyv felépítése egy internetes pórtálra hasonlít, sőt teljesen olyan.

 

Fényképek

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

5a

( vivien , 2015.05.03 20:53)

szerettem ött kiskoromban hanna montanával nöttem fel rá kellet jönnön eb és a web francsescsa és a többi imádomm meg szelenár laura marano meg violetta.ami 3 évados 2 évad véget ért